FACTUM Books - Billige studiebøger

Hvem er FACTUM Books?

Hvem er FACTUM BOOKS?

FACTUM Books er en boghandel bestående af fire afdelinger fordelt i Aarhus og Aalborg, foruden vores webshop factumbooks.dk, hvorfra vi leverer både nationalt og globalt – du kan læse mere om vores afdelinger i menuen ude til højre her, samt om vores gratis udleveringssteder.

Vi er en fond, der arbejder ”not-for-profit” med henblik på at kunne tilbyde de billigste priser, og vi har mennesker bag, der står klar til at tilbyde den bedste personlige betjening og fleksible service for at imødekomme dine behov.

FACTUM Books har specialiseret sig i at levere fagbøger til studerende, da den siden sin spæde fødsel i 1969 har været fast del af universiteters, akademiers, gymnasiers og andre skolers hverdag. Og selvom vi er blevet ældre siden da, er vores mål stadig at imødekomme og hjælpe de studerende efter bedste evne. På baggrund af vores samarbejde med ca. 50 uddannelsesinstitutioner landet over, er det vores højeste prioritet at være opdaterede med informationer om nye udgaver, udgåede bøger og andet af relevans for undervisere. Vores politik er at yde et stort servicearbejde. Dette omfatter blandt andet at skaffe bøger til gennemsyn og skaffe al tilgængelig viden om de relevante bøger – herunder e-bøger, print-on-demand og specialtryk. Vores historisk tætte kontakt til uddannelsesinstitutionerne giver os en særlig indsigt i de studerendes behov og det pensum, de skal bruge. Vi stræber efter at kunne levere ALT til ALLE studerende.

Derudover har vi et enormt udvalg af alverdens bøger i alt fra den skønlitterære genre til opskriftsbøger og biografier, og vi har en finger på pulsen i hvad der rør sig på den danske og internationale bogscene.

 

Historien om FACTUM BOOKS

FACTUM Books, som vi kender den dag i dag, er opstået i fusionen mellem Aalborg Centerboghandel og FTU Boghandel i 2011, men historien strækker sig endnu længere tilbage i tiden.

I 1969 blev Aalborg Centerboghandel stiftet under navnet Aalborg Tekniske Boghandel. Fem år senere i 1974 blev Aalborg Centerboghandel Aalborg Universitets officielle boghandel for de studerende med særligt gode studiepriser og tilpasset service. Det er vi også fortsat den dag i dag som FACTUM Books.

FTU Boghandel blev stiftet i 1985 som de studerendes boghandel på Aarhus Tekniske Skole (Aarhus TECH). I 1998 udvidede FTU Boghandel med en afdeling på Erhvervsakademi Aarhus. I 2011 slog de to boghandler sig sammen under navnet FACTUM Books Fond. Som navnet indikerer, er FACTUM Books en fond, som arbejder ”not for profit”. Formålet er at sikre studerende og andre kunder de billigste priser muligt.

I 2018 indlemmedes også FADL Medicinerladen i Aarhus i FACTUM Books. Medicinerladen henvender sig særligt til medicinstuderende, men FACTUM Books henvender sig til studerende fra alle studeretninger - lige fra psykologi og fysioterapi til datalogi og håndværkere.

Både Aalborg Centerboghandel, FTU Boghandel og Medicinerladen er grundlagt på præmissen om at yde studerende den bedste service og billigste priser, og det fortsætter vi med samlet under FACTUM Books. I dag består FACTUM Books af fire fysiske butikker, samt webportalen www.factumbooks.dk