FACTUM Books - Billige studiebøger

Hvem er FACTUM Books?

Hvem er FACTUM BOOKS?

Factum Books er en boghandel specialiseret i fagbøger.

Vi er en fond, der arbejder ”not-for-profit”, hvilket gør os i stand til at skaffe de billigste priser og bedste løsninger for lige præcis dig.

Vi har tre fysiske butikker i Aarhus, Viby J. og Aalborg knyttet til hhv. Aarhus Tech, Erhvervsakademi Aarhus og Aalborg Universitet, som vi også har et tæt samarbejde med. Men vi leverer bøger, kontorartikler, arbejdstøj og alt andet en studerende eller kursist kunne få brug for, til hele Danmark og et væld af uddannelsesinstitutioner.

Vi er specialiseret i at levere fagbøger til studerende, organisationer, institutioner og alle nysgerrige sjæle. Siden FACTUM Books spæde fødsel i 1969, har vi været fast del af diverse universiteters, akademiers, gymnasiers og  skolers hverdag, og vores mål er at imødekomme enhver studerende, underviser eller glad læser efter bedste evne – det betyder i praksis også at vores mål er at kunne skaffe alt til alle studier.

På baggrund af vores samarbejde med ca. 50 uddannelsesinstitutioner landet over, er det vores højeste prioritet at være opdaterede med informationer om nye udgaver, udgåede bøger og andet af relevans for undervisere. Vores politik er at yde et stort servicearbejde. Dette omfatter blandt andet at skaffe bøger til gennemsyn og skaffe al tilgængelig viden om de relevante bøger – herunder e-bøger, print-on-demand og specialtryk. Vores historisk tætte kontakt til uddannelsesinstitutionerne giver os en særlig indsigt i de studerendes behov og det pensum, de skal bruge.

 

Historien om FACTUM BOOKS

FACTUM Books, som vi kender den dag i dag, er opstået i fusionen mellem Aalborg Centerboghandel og FTU Boghandel i 2011, men historien strækker sig endnu længere tilbage i tiden.

I 1969 blev Aalborg Centerboghandel stiftet under navnet Aalborg Tekniske Boghandel. Fem år senere i 1974 blev Aalborg Centerboghandel Aalborg Universitets officielle boghandel for de studerende med særligt gode studiepriser og tilpasset service. Det er vi også fortsat den dag i dag som FACTUM Books.

FTU Boghandel blev stiftet i 1985 som de studerendes boghandel på Aarhus Tekniske Skole (Aarhus TECH). I 1998 udvidede FTU Boghandel med en afdeling på Erhvervsakademi Aarhus. I 2011 slog de to boghandler sig sammen under navnet FACTUM Books Fond. Som navnet indikerer, er FACTUM Books en fond, som arbejder ”not for profit”. Formålet er at sikre studerende og andre kunder de billigste priser muligt.

I 2018 indlemmedes også FADL Medicinerladen i Aarhus i FACTUM Books. Medicinerladen henvender sig særligt til medicinstuderende, men FACTUM Books henvender sig til studerende fra alle studeretninger - lige fra psykologi og fysioterapi til datalogi og håndværkere.

Både Aalborg Centerboghandel, FTU Boghandel og Medicinerladen er grundlagt på præmissen om at yde studerende den bedste service og billigste priser, og det fortsætter vi med samlet under FACTUM Books. I dag består FACTUM Books af fire fysiske butikker, samt webportalen www.factumbooks.dk.

 

Du kan følg os på Facebook og Instragram her, hvor vi slår nye spændende udgivelser, konkurrencer, særtilbud og andet info op løbende.

Facebook Logo - Gratis vektor grafik p Pixabay - PixabayInstagram, Logo, Foto, Kamera